Over ons

 

Brugman Machines is al ruim 40 jaar actief in de metaalindustrie. Met onze brede kennis op het gebied van plasma en autogeensnijmachine bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij begrijpen als geen ander dat de betrouwbaarheid en continuïteit van uw machinepark van groot belang is. Wanneer zich problemen voordoen, is dit erg vervelend en is het zaak dit zo snel mogelijk op te lossen. Met onze betrouwbare en flexibele services helpen wij u weer graag snel op weg.

Bij de aanschaf van een nieuwe machine komt veel kijken. Met onze kennis en ervaring denken wij het gehele proces met u mee. Gezien de grote hoeveelheid technische mogelijkheden is maatwerk van groot belang. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons advies exact aanpassen aan uw behoeftes.

Ook wanneer uw machines verouderd zijn denken wij graag met u mee. Wat dacht u van onze retrofits? Met een geringe investering maken wij uw machine weer up-to-date zodat deze weer jaren mee kan. Voor meer informatie kijkt u bij onze producten en diensten.

Wij hopen u graag van dienst te kunnen zijn!